Celine en Tim gaan trouwen!!!

Celine en Tim gaan trouwen!!!

Lieve Familie en vrienden van Celine & Tim,

Op 9 september trouwen Celine en Tim. Op deze pagina vinden jullie informatie over programma, locaties, restaurants en hotels.

Het ja-woord

De huwelijksvoltrekking begint om 15:00 uur. Je bent van harte uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen. Zorg er voor dat je uiterlijk om 14:50 aanwezig bent in de Bartholomeüskerk. Hoewel Celine en Tim dol zijn op kinderen, geven zij er de voorkeur aan om de ceremonie zonder aanwezigheid van kinderen plaats te laten vinden.

Locatie: Bartholomeüskerk (Route)

Proost

Aansluitend op de ceremonie zal er geproost worden buiten het kerkje. Iedereen is hier dan ook in de gelegenheid het bruidspaar te feliciteren. Om de bekende ‘felicitatie-rij’ te voorkomen, komt het bruidspaar hiervoor graag bij jullie langs.

Feest

Om 21:00 uur barst het feest los in de Buitensociëteit aan het Paterswoldsemeer. (Route).  We hopen dat jullie op tijd zijn.

Dresscode

De kledingtip van het bruidspaar is ‘feestelijk’.

Cadeautip

Tim en Celine sparen voor een reis naar Zuid- Afrika. De cadeausuggestie van het bruidspaar is een bijdrage voor deze reis.

Restaurants en hotels

Groningen ligt voor velen van jullie niet om de hoek. Een nachtje blijven slapen is dan ook een leuke optie. Via deze link vinden jullie een aantal hotelsuggesties. Ook leuke restaurants zijn er te over. Zowel in de stad Groningen als rond het Paterwoldsemeer (in de buurt van de feestlocatie).

Ceremoniemeesters

Vragen over de bruiloft? Dan kunnen jullie altijd contact opnemen met een van de ceremoniemeesters, Anko of Inge. De contactgegevens vind je op de uitnodiging. In de loop van de komende weken kun je ook nog een mail van hen verwachten.

Print Friendly